Vorige | nächste

Waterstraat 1 Oostkapelle

Objekt speichern
Diese Wohnung ist verkauft

Beschreibung

Hoogedeure Makelaars Oostkapelle - Waterstraat 1 Oostkapelle

Charmante karakteristieke half vrijstaande woning midden in het kustdorp Oostkapelle, met uitzicht op de monumentale kerktoren uit de 14e eeuw en alle voorzieningen in het dorp op loopafstand.
Het woonhuis heeft een volledig woonprogramma op de begane grond en is gelegen op een perceel van 216m² eigen grond. De beschutte achtertuin is op het westen gelegen en ook in de ruime voortuin kunt u heerlijk genieten op het bankje van alles wat voorbij komt. De woning is al sinds de jaren ’60 in bezit van de huidige eigenaar, altijd netjes bewoond geweest en op diverse punten naar het huidige wooncomfort gebracht.

INDELING
Begane grond
Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste etage. In de hal ligt nog een fraaie authentieke tegelvloer. De woonkamer is ingedeeld in een voor – en achterkamer. De zithoek is gesitueerd in de voorkamer, vanwaar u een prachtig zicht heeft op de dorpskerk. De voorkamer is voorzien van een schouw, praktische vaste kasten en een fraai houten sierplafond. De achterkamer staat in open verbinding met de voorkamer en is thans in gebruik als eetkamer met open toegang tot de ruime achtergelegen woonkeuken met lichtkoepel. Vanuit de keuken bereikt u de achtergelegen tussenhal met toilet met fontein, aansluiting voor witgoed, toegang naar de tuin en toegang tot de slaapkamer met doucheruimte. Deze slaapkamer is voorzien van wastafel en inbouwkast en heeft een eigen toegang naar de tuin.

Eerste verdieping
Via een relatief steile trap, bereikt u de overloop met kastruimte, opstelling van de cv-installatie en dakraam. Op deze etage bevinden zich een drietal slaapkamers. Een tweetal slaapkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd en er is een ruime slaapkamer aan de achterzijde met wastafel en toegang tot het platte dak van de aanbouw. Via deze slaapkamer is ook de bergzolder bereikbaar. De slaapkamers op de verdieping worden reeds geruime tijd niet meer gebruikt en zijn thans in gebruik voor opslag. Deze verdieping is dan ook naar eigen wens en inzicht verder in te richten c.q. te moderniseren.

TUIN
De achtertuin is op het noordwesten gelegen en voorzien van een berging. Het pad langs de zijgevel behoort tot de woning, dient als vrije achterom en is afsluitbaar middels een poort. Aan de voorzijde ligt een ruime voortuin met fraaie beplanting.

OMGEVING
Het kustdorp Oostkapelle heeft een goed voorzieningenniveau met o.a. een bakker, slager, viswinkel, supermarkt, basisscholen, (sport)verenigingen, huisarts en een gezellige dorpsstraat met diverse winkels en horecagelegenheden. De duinen, het strand, de zee en prachtige natuurgebieden als de Manteling liggen op korte afstand.

ALGEMEEN
- De voorzijde geheel uitgevoerd in kunststof kozijnen incl. voordeur (2008) met HR++ glas;
- Woonhuis deels voorzien van dakisolatie halverwege de jaren ’80 tijdens gedeeltelijke dakrenovatie;
- Gemetselde uitbouw halverwege de jaren ’80 professioneel gerealiseerd;
- Tussengoot vernieuwd medio 2021;
- Functionele schoorsteen aanwezig voor mogelijkheid tot kachel;
- HR ketel (Nefit) medio 2014 (centrale verwarming eind jaren negentig aangelegd). Warm watervoorziening
douche via een badgeiser (Bosch) en in de keuken via een close-in-boiler;
- Houten vloer in de voor – en achterkamer, overige ruimtes op begane grond van beton;
- Houtwerk van de boeidelen woonhuis behoeft renovatie/vervanging;
- Energielabel G;
- Uitsluitend voor permanente bewoning.

Gezien het bouwjaar van de woning behoudt Hoogedeure Makelaars Taxateurs zich het recht voor in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule op te nemen.

OVERIGE
Neem voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging gerust contact op met ons kantoor.


------------------------

Alle hierboven verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot bezichtiging van de woning. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning is ingemeten middels de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst altijd een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. bankgarantie te verlenen. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt standaard 10% van de koopsom.

Indien van toepassing behoudt Hoogedeure Makelaars Taxateurs zich het recht voor in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule, asbestclausule en/of niet-zelfbewoningclausule op te nemen.

Bezichtigingen vinden plaats op afspraak.

Oplevering van de woning is in overleg.
Vollständige Beschreibung lesen

Eigenschaften

Beschreibung

Bezugsfrei
In Absprache

Bau

Art der Wohnung
Einfamilienhaus
Eigenschaftstyp
Halbfreistehendes Haus
Soort bouw
Bestandsgebäude
Baujahr
1913
In aanbouw
Nein

Details

Lage
Im Zentrum
Permanente bewoning
ja
Dacheindeckung
Mansardendach
Dachmaterial
Dach aus Bitumen, Töpfe

Oberflächen und Inhalt

Wohnfläche
95 m²
Parzelle
216 m²
Inhalt
335 m³

Einteilung

Anzahl Zimmer
6
Anzahl Schlafzimmer
4
Aantal etages
2
Keuken type
Seperate Küche

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
Dachdämmung, teilweise Doppelverglasung, hr glas
Heizungsart
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel, elektrischer Boiler (Eigentum), Wassererhitzer (Eigentum)
Ketel bouwjaar
2014
Ketel type
Nefit
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
Eigentum

Energielabel

Energielabel
G
Einddatum energielabel
2032-07-12

Grundbuchdetails

Katasterbezeichnung
Domburg H 92
Oberfläche
216 m²
Eigentümerstruktur
Volleigentum

Aussenbereich

Gartentyp(en)
Rückwärtiger Garten, Vorgarten
Hoofdtuin type
Rückwärtiger Garten
Hoofdtuin oppervlakte
60 m²
Hoofdtuin achterom
ja
Landschaft Hauptgarten
Nordwesten

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkmöglichkeiten

Faciliteit
öffentliche Parkplätze

Scheune / Stall

Aantal
1
Art
Freistehend (Holz)
Vollständige Eigenschaften zeigen

Alle Fotos

Dieses Objekt teilen

INTERESSIERT? ODER FRAGEN? Kontakt