Vrouwenpolderseweg 0 ong SEROOSKERKE, Walcheren

Kaufpreis € 259.000 Kaufkosten teilweise inbegriffen

Oberfläche
87 m²
Zimmer
3
Art der Wohnung
Reihenhaus
Baujahr
2022
Duurzame tussenwoning in een nieuwe groene en sociale wijk genaamd De Woongaard aan de rand van Serooskerke (Walcheren). Nog 1 woning beschikbaar!

De Woongaard:
De Woongaard is een duurzaam woonproject op Walcheren. Het project wordt in eigen beheer door de toekomstige kopers gerealiseerd middels Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Samen met de andere woningkopers ben je opdrachtgever en realiseer je het volledige project, van eigen woning tot gezamenlijke tuin. Bij de opstart van de bouw gaan de woningeigenaren verder als Vereniging van Eigenaren (VvE).

De unieke ecowijk is gelegen in een perenboomgaard. Dicht bij bos, zee en strand, maar ook de stad Middelburg is om de hoek. Voor ieder wat wils dus! De Woongaard is een wijk waar kinderen volop natuurlijke speelruimte hebben en waar je heerlijk samen in de tuin kunt werken en genieten. De in totaal 25 huizen binnen het project worden gebouwd in groepjes rond een autovrije weg. In de gezamenlijke tuin van 14.800 m2 komt een een waterspeelplaats, moestuin, kas, een (zwem)vijver en een gezamenlijk gebouw met wasruimte, flexwerkplekken en een kluswerkplaats. Ook is hier volop ruimte om met de buren bijeen te komen. Parkeren van de auto is mogelijk op de gezamenlijke parkeerplaats aan de ingang van de wijk. Hier zijn ook laadpalen gereserveerd.

Nog beschikbare woning:
Er is nog 1 tussenwoning beschikbaar. Het casco staat vast en er wordt gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Er is voorzien in basis sanitair, keuken en badkamer worden door de koper verzorgd. Zelfwerkzaamheid in afwerking behoort tot de mogelijkheden, waarmee een besparing op de koopsom gerealiseerd kan worden.

Globale indeling:
Vanuit de hal met toilet kom je in de hoge woonkamer. De open keuken is in het ontwerp ingetekend, maar hierin zijn zeker aanpassingen mogelijk. Onder de trap bevindt zich een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor onder andere de vloerverwarming. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer. Daarbij is op de vide de mogelijkheid om een werkplek te situeren.

Energieneutraal & gezond binnenklimaat:
Het huis is energieneutraal. Zo liggen er op het dak zonnepanelen en -collectoren en is er een sedumdak. Ook is er in het ontwerp veel rekening gehouden met de realisatie van een gezond binnenklimaat. Er is een warmtepomp en een buffervat voor de verwarming van het water voor o.a. de vloerverwarming.

Het dorp Serooskerke:
De Woongaard ligt aan de rand van het dorp Serooskerke. Een goed bereikbaar dorp op Walcheren waar veel voorzieningen zijn zoals een basisschool, sportverenigingen, een openluchtzwembad, een sportschool, diverse winkels waaronder een supermarkt, een huisarts en een fysiotherapeut. Aan het einde van de straat staat de molen Jonge Johannes; tegenwoordig een heerlijke plek om te spelen en te eten met het hele gezin.

Serooskerke ligt direct aan de N57 die onderdeel uitmaakt van de Dammenroute richting Zuid-Holland en de steden Middelburg, Vlissingen en Goes. Op korte afstand van het dorp bevinden zich de stranden van Oostkapelle en Vrouwenpolder en de natuurgebieden "Oranjezon" en "De Manteling".

Verwachte oplevering: medio 2022

Meer informatie over dit unieke project? Neem gerust contact op.
Vollständige Beschreibung lesen

Eigenschaften

Beschreibung

Status
verfügbar
Bezugsfrei
In Absprache

Bau

Bautyp
Neubau
Baujahr
2022
Dacheindeckung
Satteldach
Dachmaterial
anders

Oberflächen und Inhalt

Nutzungsbereich Wohnen
87 m²
Externer Lagerraum
5 m²
Grober Inhalt
265 m³
Grundstücksfläche
14.893 m²

Einteilung

Gesamtanzahl der Zimmer
3
Anzahl Schlafzimmer
2
Anzahl der Badezimmer
1
Ausstattung Badezimmer
Toilette, Dusche, Badezimmertisch
Einrichtungen
Solarzellen, zonnepanelen

Energieausweis

Dämmung
komplett isoliert
Warmwasser
Solarzellen

Grundbuchdetails

Gemeinde
Veere
Abschnitt
G
Parzelle
2520
Oberfläche
14893 m²
Eigentümerstruktur
Volleigentum

Aussenbereich

Garten-Typ
Rückwärtiger Garten
Erreichbar über zurück
ja

Parkmöglichkeiten

Art des Parkplatzes
op eigen terrein
Vollständige Eigenschaften zeigen

Woningen te koop in Serooskerke

Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle

Karte Vrouwenpolderseweg 0 ong SEROOSKERKE, Walcheren

zu Vrouwenpolderseweg 0 ong SEROOSKERKE, Walcheren
5 Minuten zu Fuß 5 Minuten Fahrradstrecke
INTERESSIERT? ODER FRAGEN? Kontakt